Meny
 • Max Dog Senior

  Max Dog Senior ligger på linje med anbefalingen for samtlige næringsparametere, og oppfyller dermed kravene til Testfaktas kvalitetsmerking Certified Nutritional QualityTM. Kravene til kvalitetsmerkingen er strenge. Fôret gjennomgår en omfattende kjemisk analyse og må være på linje med anbefalingen for hver enkelt næringsparameter. Kvalitetsstempelet Certified Nutritional QualityTM sikrer dermed at fôret er velbalansert og inneholder alle næringsstoffer som er nødvendige for hunden.

 • Max Dog Adult

  Max Dog Adult ligger på linje med anbefalingen for samtlige næringsparametere, og oppfyller dermed kravene til Testfaktas kvalitetsmerking Certified Nutritional QualityTM. Kravene til kvalitetsmerkingen er strenge. Fôret gjennomgår en omfattende kjemisk analyse og må være på linje med anbefalingen for hver enkelt næringsparameter. Kvalitetsstempelet Certified Nutritional QualityTM sikrer dermed at fôret er velbalansert og inneholder alle næringsstoffer som er nødvendige for hunden.

 • Max Dog Puppy

  Max Dog Puppy ligger på linje med anbefalingen for samtlige næringsparametere, og oppfyller dermed kravene til Testfaktas kvalitetsmerking Certified Nutritional QualityTM. Kravene til kvalitetsmerkingen er strenge. Fôret gjennomgår en omfattende kjemisk analyse og må være på linje med anbefalingen for hver enkelt næringsparameter. Kvalitetsstempelet Certified Nutritional QualityTM sikrer dermed at fôret er velbalansert og inneholder alle næringsstoffer som er nødvendige for hunden.

 • Clas Ohlson har byttet navn på sitt batteri Cotech Power, som ble best i test i Testfaktas batteritest. Det heter nå bare Clas Ohlson og ser ut som på bildet ovenfor.

  Nytt navn på batteri

  Clas Ohlson har byttet navn på sitt batteri Cotech Power, som ble best i test i Testfaktas batteritest. Det heter nå bare Clas Ohlson og ser ut som på bildet ovenfor. Da Testfakta kjøpte inn batterier til testen, var det fremdeles noen batterier med det gamle utseendet igjen i visse butikker.