Meny
 • Tester på oppdrag

  OPPDRAGSTESTER

  På Testfakta utfører vi ikke bare tester på oppdrag fra media, vi gjennomfører også tester på oppdrag fra produsenter og forhandlere. Noen av disse testresultatene kan du lese her. Selv om disse testene ikke er produsert på Testfaktas initiativ, er det de samme laboratoriene og den samme metodikken som ligger til grunn for resultatene.

 • Høyt nivå på energieffektive støvsugere

  STØVSUGERE

  En støvsugers kapasitet sitter ikke bare i motoren, viser Testfaktas test. EUs nye krav til energieffektive støvsugere har heller hevet nivået på maskinene, mener laboratoriet.

 • Foto: Ulrich Shepp

  Glansen skiller oppvaskmidlene fra hverandre

  Mange oppvasktabletter rengjør godt. Men det skal helst blinke litt i glass og bestikk når du tar dem opp av maskinen også. Evnene til å beholde glansen var avgjørende i Testfaktas store nordiske laboratorietest av ulike maskinoppvaskmidler.

 • Foto: Rikard Kihlström

  Lei av tomme batterier

  Test av AA-batterier

  Testfakta Research har utført en laboratorietest for å sammenlikne kapasitet og levetid for markedets vanligste AA-batterier. Testen viser at de bedre produktene har 20 til 40 % bedre kapasitet, avhengig av bruksområde.

 • Foto: Mattieu Collin

  Store forskjeller i rengjøringsevne

  Test av baderomsrengjøringsmidler

  Utfordringene er mange når badet skal gjøres rent. For femte år på rad er det kalkløsingsevnen som gjør at det mest effektive rengjøringsmiddelet skiller seg ut. Det viser Testfakta Researchs laboratorietest av 8 vanlige baderomsrengjøringsmidler på det svenske markedet.

Fler tester och nyheter från Testfakta