Prenumerera på Testfaktas nyhetsbrev

Prenumerera på Testfaktas nyhetsbrev

Vill du ha information när nya tester och artiklar publiceras på testfakta.se eller tips om intressant läsning, prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det skickas ut till våra prenumeranter en gång i veckan.

Om Testfakta

Testfakta er et uavhengig test- og researchselskap spesialisert på laboratorietester og vurdering av forbrukerprodukter. 

Testfaktas virksomhet består av to deler: 

Testfakta Editorial

Testfakta driver forbrukersiden testfakta.se som retter seg mot nordiske forbrukere. På nettsiden publiseres resultatene av testene våre, samt guider og artikler. Forbrukersiden er annonsefinansiert, og alt innhold er gratis for leseren.

Nyhetsbyrån Testfakta er Nordens ledende nyhetsbyrå på forbrukerområdet. Siden starten i 2001 har vi forsynt mediene med kvalifisert forbrukerjournalistikk basert på resultater fra laboratorietester av forbrukerprodukter. 

Testfakta Research

Testfakta tester også produkter på oppdrag av produsenter og forhandlere. Oppdragsvirksomheten er atskilt fra nyhetsbyrået og forbrukersiden både organisatorisk og selskapsmessig. 

Fremgangsmåten ved oppdragstester er den samme som ved vår ordinære testvirksomhet, bortsett fra at produksjonskostnaden betales av oppdragsgiveren, og ikke som ellers av testfakta.se eller Nyhetsbyrån Testfaktas kunder. 

Utgangspunktet for begge virksomhetene er å være en uavhengig part som viser relevante forskjeller mellom ulike produktalternativer, som det er viktig for forbrukeren å kjenne til.